Hlavní obsah
Článek

O víkendu velké juchání a pařbičky, teď už ale jen usedavě pláče! Jedna z nejvnadnějších českých hereček Miluše Bittnerová (46) je po veselém propařeném víkendu najednou v zajetí ohromného smutku, který jí přivodila smrt v rodině. Dokonce kvůli tomu zrušila i účast na divadelních představeních, v nichž hraje!

„Vážení, velmi se omlouvám za vypnutý telefon. Včera odešel můj velmi blízký člověk. Skutečně nemám sílu komunikovat. Dejte mi dva dny. Moc děkuju produkcím mých chlebodárců za pochopení a přesuny termínů. Velmi si toho vážím,“ napsala na sociální síti.

Milušku zranila smrt jejího dědy. I když herci jsou profesionálové a dokáží překousnout i osobní strasti a hrát bez ohledu na svá trápení, pro Bittnerovou její prarodič znamenal tolik, že se rozhodla úplně na chvíli pracovně vypnout.

„Mám pocit, že jsem svému dědečkovi nestihla říct všechno, co jsem mu chtěla říct. Ale to nejdůležitější jsem mu řekla,“ věří herečka, která apeluje na všechny, aby se svým blízkým často svěřovali s tím, jak je milují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám