Hlavní obsah
Článek

Blíží se konec roku, a tak známé osobnosti houfně pracují na svých uměleckých kalendářích. Na jednom z nich během uplynulého víkendu pracovala se svým týmem také Iva Kubelková (46). Zdálo se, že stylista Honza Pokorný modelku na jednotlivé záběry více svlékal, než oblékal. Na některém ze záběrů Kubelková odhalovala svůj pověstný dekolt, na jiném to zase vypadalo, že si zapomněla sukni či kalhoty.

Ptali jsme se krásné moderátorky, jestli má stanovené mantinely, co před objektivem ukázat a co nikoli. „Moje hranice se nikam neposouvá a zůstává tam, kde byla. Kalendář je laděný do přitažlivé polohy, ale všichni, co mě znají, znají mé hranice. Zůstávám stále, kde jsem. Nic, co nebylo předtím odhaleno, nebude odhaleno ani tentokrát."

Makala Kubelková na své postavě před focením nějak speciálně? „Mám dvě děti a hodně práce, a tak se přiznám, že nemám mnoho času o sebe pečovat. Teď jsem byla na dovolené v Thajsku, kde jsem si odpočinula. Možná právě to má na člověka vliv, že má pak energii a snaží se dát práci maximum,” uvedla v našem video rozhovoru Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám