Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příznivci seriálu Přístav se mohou těšit na další novou postavu. Ztvární ji jedna z nejoblíbenějších představitelek princezen, herečka Ivana Andrlová. V Přístavu zahraje maminku Martu Míry Šimáčka, kterého hraje Václav Jiráček.

„Marta je charakterově pevná a zásadová osoba, poctivý člověk. Naopak její syn je trochu nepovedený a je s ním docela potíž. Patří mezi takzvané šmejdy a praktiky, které používá při prodeji zboží, se snaží uplatňovat i ve své rodině. Ví, že na něj matka nechá přepsat dům, pokud splní její podmínku – bude mít funkční rodinu,“ uvedla Andrlová a dodala, že Jiráček se do role vrhnul po hlavě. „Vašek hraje svou roli velmi dobře,“ řekla Andrlová, která se jinak věnuje především divadlu.

„Už řadu let hraju v divadelním spolku Háta, s nímž jezdíme po různých městech. Někdy říkám, že čím jsme starší, tím víc cítíme každý kilometr v zádech, ale nestěžujeme si. Všude, kam přijedeme, máme plno a lidi nás rádi vidí. V Hátě účinkuju mimo jiné s Olgou Želenskou, která v seriálu hraje matku Ivany – operní pěvkyni Lily. S Olgou jsme spolužačky z konzervatoře a hrajeme spolu dvacet let v divadle. Tady v seriálu jsme babičky společné vnučky, ale zatím se před kamerou míjíme. Uvidíme, jestli se v nějakém obrazu potkáme,“ dodala herečka, která je babičkou zatím jen v seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám