Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Langerová (37) se před jedenácti lety stala první českou SuperStar a své vítězství rok od roku zhodnocovala. Dnes je z ní úspěšná a uznávaná zpěvačka, a její rady pro finalisty aktuálního ročníku jsou proto ty nejcennější. K čemu tedy zbývajících sedm statečných nabádá?

„Člověk je nejsilnější, když je věrný sám sobě, a zároveň když je trpělivý,“ říká Aneta, která si je vědoma, že jde o klišé, ale ta bývají nejpravdivější.

„Ono to zní sice jako takové banální motto, ale je to důležité motto, aby měl (člověk) vždycky klid sám v sobě a cítil, že může zpívat a že se má o co opřít. A souvisí to i s tím hlasem, že se může opřít o svůj dech. Já myslím, že ty věci, který jsem řekla, jsou hrozně zásadní a platí pro jakákoli kola, ať jsme kdekoli a zpíváme pro kohokoli, ať je to festival, nebo je to soutěž. Je prostě hrozně důležité být klidný,“ míní Langerová, která přišla podpořit letošní finalisty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám