Hlavní obsah
Článek

Nic netrvá věčně, a tak se Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31) pomalu připravuje na to, že předá korunku své nástupkyni. Ve středu byl totiž oficiálně zahájen další ročník jediné národní soutěže krásy.

„Snažím se na to moc nepřipravovat, protože se to asi nedá,” říká nejkrásnější Češka letošního roku a dále dodává: „Asi to obrečím. Ten rok byl krásnej. Doteď jsem byla jen já a teď přijde nějaká nová. Věřím ale, že vybereme tu správnou.”

A co Švantnerová radí budoucí držitelce titulu Česká Miss 2016? „Určitě by měla být sama sebou a užívat si to. Také je potřeba notná dávka zdravého sebevědomí,” říká Nikol, která by se do soutěže krásy přihlásila znovu. Stejný postoj s ní sdílí i Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová.

To Andrea Kalousová, která se pyšní titulem Česká Miss World 2015, byla na pochybách. „Určitě mi to bude líto, ale je to takové pozlátko na jednu stranu,” říká dívka, která se proslavila románkem s jedním z moderátorů soutěže Leošem Marešem. A jak se smíří s koncem své missí kariéry? „Připravuju se na to od prvního dne. Vždycky jsem si byla vědoma toho, že je to jen na rok, už jsem rozloučená,” reagovala Andrea Kalousová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám