Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Vítek Pokorný (49) je už více než rok zamilovaný do pohledné blondýnky, která po jeho boku nahradila herečku Lucii Zedníčkovou, s níž má syna Mikuláše a dceru Amélii.

Sympatickou blondýnku doprovodil i na dlouho očekávanou premiéru nové bondovky Spectre. Pokorný však tentokrát nešel do kina jen s pohlednou partnerkou, ale i s téměř dospělým synem Mikulášem. Ten svou podobu s tatínkem opravdu nezapře. Zdědil po něm ostatně i hudební nadání.

"Vítek hraje na saxofon a na klarinet. Se synem spolu často hrají a mám z toho radost. Miki hraje na klavír a na kytaru. Je na osmiletém gymnáziu, k tomu chodí na hudební školu a od Vánoc má elektrické violoncello,“ pochlubila se před časem na Super.cz pyšná maminka Zedníčková s tím, že její syn si ve svém věku překvapivě vůbec nepotrpí na diskotéky.

„Dělá jazz, občas už hraje v klubech. Na jeho věk je to velmi netradiční. Diskotéka je pro něj tupá dusárna. Má vyhraněné zájmy," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám