Hlavní obsah
Článek

Lepší důvod se nenašel? Eva Perkausová pro Super.cz pohovořila o svém nedávno rozpadlém vztahu. Sami posuďte, nakolik pádné má argumenty pro to, proč už není partnerkou Karla K.

Evo Perkausová (30), vy jste tady na akci sama, nebo s nějakým chlapem?

Vyrazila jsem sama.

Je to tak. Potvrdila jsem to a nevidím na tom nic špatného. Rozhodla jsem se k radikálnímu řešení, Je to asi vhodné vzhledem ke všem okolnostem, co se týká médií. Přece jen ten mediální tlak udělal své a já jsem se tak rozhodla.

Přeci jen jste spolu byli tři roky. Přece nedáte někomu kopačky kvůli tomu, co se píše!

Upřímně to zasáhlo do našeho vztahu a už jenom díky tomu, že jsem se chtěla soustředit na TopStar i studium, proto jsem se takto rozhodla. Nevidím na tom nic špatného. Rozešli jsme se v dobrém.

Byly slzy?

Ne. Vyříkali jsme si vše z očí do očí. Upřímně jsem řekla, jak to cítím. Chci se soustředit na TopStar a na školu. To je celý ten důvod.

Nevím z jakého důvodu má paní Monika se mnou nějaký problém. Očividně asi jo, podle toho, co jsem se dočítala, ale nechystám žádné kroky.

Psala jste mi, že budete chránit vůči ní svou rodinu.

Co se týká těch mediálních ataků ze strany paní Moniky, tímhletím způsobem (rozchodem – pozn. red.) budu chránit rodinu. Ne že bych tím zamýšlela nějaké narážky a podobně.

Vím, že se také řešil váš otec. Prý se vídáte a jenom kvůli tomu, že má z minulosti škraloupy (spekuluje se o obrovských dluzích a také o vězení – pozn. red.), říkáš, že se nevídáte. Je pravda, co se říká?

Je pravda, že jsem se s ním dlouho neviděla.

A že má nějaké škraloupy z minulosti?

To nevím. A vy nemáte?

Takové asi ne.

Každý máme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám