Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na otevření nového kadeřnického salonu potkali několik krásek ze soutěží, bylo znát, která z nich předtím návštěvu kadeřníka opravdu stihla. Zatímco Denisa Domanská (32) a Lucie Smatanová (38) vypadaly se vzdušnými vyfoukanými vlasy skoro jako dvojčata, Jana Doležalová (42) se spolehla na vlastní tvorbu.

Dorazila na opening se dvěma culíky, jako když jde holčička do první třídy. Takhle jsme ji tedy ještě neviděli. "Nenosím to úplně často, je to spíš výjimka, ale poprvé tento účes určitě nemám," řekla nám. "Asi jsem měla po ránu nějakou mladistvou náladu. Navíc je to rychlé, člověk nestráví půl dne před zrcadlem, takže je to praktické. Jen se to navlní žehličkou," popsala.

A kolik péče věnuje své hřívě obvykle? "Protože hodně sportuji, myju si vlasy téměř denně, takže pak následuje foukání. Dohromady tím strávím tak půl hodiny. Ke kadeřníkovi chodím jednou za měsíc, takže žádná přehnaná péče to není. Můj nejjednodušší účes, který trvá tři minuty, je stáhnout vlasy do culíku a hodně nalakovat, anebo si vezmu čepici, což se vyplatí třeba na golfu, na horách anebo koupací do bazénu," objasnila, jak řeší i tzv. bad hair day.

Reklama

Další články

Načítám