Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme potkali herečku Michaelu Dolinovou (60) na otevření nového salonu jejího kadeřníka Martina, shodli jsme se, že už jsme si dlouho nepopovídali o jejích holčičkách. Tedy už o mladých slečnách. A Míša si nám postěžovala, že v jejím případě asi padne jablko daleko od stromu. Holky prý vůbec neinklinují k šoubyznysu.

"Tajně jsem doufala, že aspoň jedna v mých stopách půjde. Starší Tereza by na to exteriér měla, je nádherná, ale je introvert, a to těžký. Udělala pro mne úlitbu a řekla, že k divadlu tedy půjde, ale na divadelní vědu. Takže se dostala do ročníku, kde studuje divadlo, chodí po divadlech, píše o tom, ale prakticky ho dělat nechce," postěžovala si nám Míša na konto své devatenáctileté dcery.

"Julie je menší, je jí šestnáct, chodí na gymnázium, a dostala i nabídku z jednoho divadla. Bylo to beze mne, náhodou potřebovali mladé stvoření, zavolali jí, ona tam tedy byla, vyzkoušeli ji, ale pak mi řekla, že do toho nepůjde. Že bude jako brigádu radši roznášet kafe a bude to zábavnější," pokračovala.

Čím mohla Dolinová herectví dcerám tak znechutit? "Vidí maminku, která hodně pracuje. Baví mě to, jsem spokojená. Někdy mám takové propady, když není práce tolik, kolik bych potřebovala, ale to je minimálně. Nevím, kde nabraly ten opak exhibicionismu, který mám v sobě já. Doufám, že Julie ještě nějak dospěje a přehodnotí to. Ne že bych z ní chtěla mít hvězdu, ale jestli existuje nějaká hezká brigáda, tak v divadle nebo u filmu. To jsou nejlépe vydělané peníze, co znám. A talent se vždycky pozná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám