Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dnů po operaci měkké části nosu se s námi Nela Slováková (34) podělila o snímky se sádrou a náplastmi na obličeji. Přestože fotky vypadají dost hrozně, protože brněnská provokatérka na nich vypadá jako postava z pokračování hororu Mlčení jehňátek, ve skutečnosti prý rekonvalescenci prožívala naprosto pohodově.

„Bolest nosu byla téměř mizivá. První dva dny jsem si pro jistotu brala prášky od bolesti, které mi daly sestřičky na klinice. Třetí den už jsem to zvládala bez nich. Lehce pobolívají jizvy uvnitř nosu, ale jak se říká: parádo, trp,” komentovala stav po operaci na přední klinice plastické chirurgie Nela.

Vítězka reality show Hotel Paradise už v těchto dnech funguje zcela bez sádry. „Sundali mi ji po dvanácti dnech. Hned ten den jsem odjela s mamkou a malým bráchou na dovolenou. Před zakoupením letenek a zamluvením hotelu jsem ale všechno konzultovala s mým lékařem Lukášem Frajerem, zda by v letadle, nebo na sluníčku nemohly nastat nějaké komplikace. Bylo mi řečeno, že když budu mít hlavu s operovaným nosem ve stínu, nic by se nemělo stát,” říká Nela Slováková, která se prý zodpovědně řídí radami lékaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám