Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídku aktuální kolekce Tatiany Kovaříkové si nenechala ujít návrhářčina věrná zákaznice Štěpánka Duchková (51). Moderátorka byla jednou z mála, která na módní show nepřišla s kamarádkami, ale s partnerem Janem Hruškou. Štěpánka svého životního druha a otce dvojčat nalákala jednak na prezentaci nového typu vozu francouzské značky a jednak se jí osvědčil starý trik.

„On chodí rád, když mu řeknu, že se jedná o přehlídku prádla. Vždycky mu řeknu, že bude prádlo a on jde,” vtipkuje sympatická moderátorka.

Módní přehlídku kolekce známé české designérky využila Duchková jako prezentaci potenciálních dárků na Vánoce. „Ukazuju mu, co všechno bych chtěla a on se směje,” říká Štěpánka Duchková a během našeho rozhovoru jasně naznačila opodál stojícímu příteli, co konkrétně by ráda pod stromeček: „Můj partner snad taky najde inspiraci. Vím přesně, co chci. Potřebuji šaty se sukní do áčka.”

Reklama

Další články

Načítám