Hlavní obsah
Článek

O slavnostní premiéru svého nejnovějšího počinu Our Brand Is Crisis se pochopitelně nenechala ochudit ani jedna z jeho hlavních hvězd Billy Bob Thornton. Komediální drama Davida Gordona Greena se promítalo v pondělí v losangeleském TCL Chinese Theatre a Billy na ni dorazil se svou v pořadí již šestou manželkou.

Šedesátník Billy Bob sice nikdy nepatřil mezi hollywoodské vazouny, ale takhle vyzáblého si ho nepamatujeme. Ruce i nohy jako tyčky, džíny na něm plandaly. Muší muskulatura herce z takových trháků jako Smrtící bumerang, Ples příšer, Banditi, Láska nebeská či z vánoční komedie Santa je úchyl možná vynikla i vedle jeho ženy Connie Angland, která je přeci jen o něco kypřejší, než byla Angelina Jolie, již jsme po jeho boku vídali v době jeho největší slávy.

Po pěti nevydařených manželstvích si tuto svou zatím poslední partnerku pořádně vyzkoušel, než ji skutečně pojal za manželku. Connie, jež mu mezitím povila čtvrté dítě - dceru Bellu, čekala dlouhých jedenáct let, než si ji loni v říjnu vzal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám