Hlavní obsah
Článek

Když se na londýnskou premiéru filmu Spectre sjely současné i bývalé Bondovy milenky, bylo zřejmé, že v šatech upnutých až ke krku si pozvaných dam nikdo nevšimne. Bývalá modelka Jackie St Clair (56) tak dala slovu výstřih zcela nový význam.

Čtyřiadvacátá bondovka měla sice premiéru v britské metropoli, ale podle některých outfitů to vypadalo, že se odehrává přinejmenším ve slunném Cannes. Dokonce i jindy konzervativní vévodkyně Kate zvolila lehounké modré šaty, pod něž si nevzala podprsenku.

Vedle šestapadesátileté Jackie St Clair však stále vypadala jako cudná panna. Proti stárnutí zcela imunní kráska, která se proslavila žhavými fotkami a poměrem se Simonem Cowellem, totiž přišla v šatech, jaké by se zdráhala obléknout i leckterá dvacítka.

Odvážný outfit působil dojmem, že si jej Jackie z krejčovské dílny odnesla ještě předtím, než byl dokončen. Šaty s hvězdičkovým vzorem ji totiž odhalily od hlavy až k pasu. Bývalka nejslavnějšího porotce talentových soutěží má sice stále výstavní křivky, ale v téhle parádě za v přepočtu 33 tisíc korun poněkud přestřelila.

Reklama

Další články

Načítám