Hlavní obsah
Článek

Že komik Lukáš Pavlásek nepřišel do sedmé řady taneční šou StarDance kvůli tomu, aby ukázal nějaké kroky a dokonalé rytmické vlnění boků, to bylo nadmíru jasné všem. Ale že bude předvádět tak neuvěřitelné výkony, z kterých některým vyhrkly smíchy slzy do očí, to asi nikdo nečekal. V druhém kole pochodoval na parketě jako mažoretka a smáli se i největší suchaři!

Lukáš s Lucií Hunčárovou „tančili“ paso doble. „Ke Španělsku mám velice blízký a intimní vztah, protože jsem tam nikdy nebyl,“ dostal diváky vtipálek už v úvodním medailonku. A pak už začala jeho zatím největší šou.

„Bylo to paso pro lidi s velkou fantazií. Mohou si domyslet další kroky,“ vymlouval se po výkonu Lukáš, který se považuje za tanečního inovátora.

„U vás je chybou uvažovat o tom jako o taneční záležitosti. Člověk se musí povýšit nad to a vnímat to jako souborné umělecké dílo,“ tvrdil moderátor Marek Eben, který si myslí, že vystoupení vejde do dějin soutěže.

Porota ale byla nekompromisní.

„Spousta vtipu a málo tance. Fatální problém s rytmem. Nezbývá než spoléhat se na to, že diváci mají rádi klauny,“ prohlásil Radek Balaš.

„Mám problém, jak se vylhat z hodnocení. Komika super, ale měl byste začít tancovat,“ kritizoval zase Jan Révai.

„Ten tanec trvá minutu a půl. My jsme ho poctivě trénovali dva měsíce. Spočítal jsem si, že kdybychom tuhle soutěž měli vyhrát, tak jsme měli začít trénovat v období první řady,“ uzemnil je na závěr Lukáš. Diváci ho ale zamilovali a místo něj nakonec z parketu vyhnali DJ Luccu.

Reklama

Další články

Načítám