Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se pustila na sólovou dráhu, byla součástí jednoho z nejúspěšnějších dívčích uskupení poslední dekády. Jednatřicetiletá rodačka z Toronta, jejíž maminka je Jamajčanka a otec Američan, zpívala s Pussycat Dolls, kde však navzdory nevoli zbytku členek všechnu smetanu vždy slízla Nicole Scherzinger, a tak zůstala i Kaya Jones v jejím stínu do doby, než si řekly sbohem. Žádného výletu do hvězdných výšin se ale nedočkala, a tak by to nyní zřejmě s novou deskou chtěla změnit.

Album s názvem The Chrystal Neria křtila v podniku The Bank Nightclub, jenž je součástí hotelového komplexu a casina Bellagio v Las Vegas. O této celkem nepodstatné akci bychom vás pochopitelně neinformovali, kdyby si zpěvačka neoblékla model, nad kterým nevěřícně kroutíme hlavami.

Zde není zapotřebí popisovat, co je špatně, stačí se podívat. Větší nevkus nejen mezi celebritami těžko pohledat. Alespoň kdyby místo klínu a stehen raději odhalila třeba záda a nezvolila tak lesklé punčochy, že div neházely prasátka…

Reklama

Další články

Načítám