Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem k probíhající manželské krizi je neuvěřitelné, že se celá rodina Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové chystá vyrazit na rodinné vánoční turné. O tom, jak se na ně těší, proč zpívá milostné duety s bratrem a jak vnímá současný vztah mezi rodiči, jsme si povídali s dcerou Dády a Felixe Annou Julií Slováčkovou.

Jak se těšíte na to, že pojedete všichni čtyři na rodinné turné?

Jsem samozřejmě hrozně ráda. Zpívat s tátovým big bandem, který je vážně skvělý a šlape jim, je pro mne vážně čest.

Hodně duetů zpíváte s bratrem. Není to trochu incestní?

Když zpíváme Kde jsi včera byl a s kým, tak si říkám, že to není asi to, co bych chtěla zpívat s bráchou. Ale všichni vědí, že jsme sourozenci, anebo jsme vždycky tak představovaní, tak asi všichni pochopí, že si to chceme zazpívat, protože se nám ta písnička líbí.

Ale jiný partner, kterého byste mohla na jevišti obejmout s jinou než sourozeneckou láskou, by byl asi lepší, ne?

To určitě. Ale na jevišti mám štěstí na skvělé partnery. Ve Sněhové královně jsou to David Gránský a Honza Kopečný, hraje se s nimi výborně a taky jsou to krasavci, v Kapce medu pro Verunku opět Davida, který se střídá s Peterem Strenáčikem. A to si také nemám na co stěžovat, jsou to skvělí herci, zpěváci i lidi. Uvidí se, jak to bude v dalších hrách, ale budu spíš sama za sebe, nebude to milostná role.

Nezhubla jste poslední dobou?

Už nějaký čas jsem stejná. Ale snažím se jíst zdravěji, protože jsem se dozvěděla, že nesmím mléko a mléčné výroby a ani bílé pečivo. Jinak jím ale všechno, zrovna jsme si nedávno s bratrem koupili hranolky.

Jak vnímáte vaši rodinnou situaci? Asi není příjemné, když na vás z titulních stránek koukají fotky rodičů?

Dokud se nenapíše, že jsme něco řekli já anebo bratr, o kterém vím, že také nic do bulváru neříká, tak to neřeším. Takže snažím se, aby to, pokud jde o média, šlo všechno mimo mě. Samozřejmě doma je to něco jiného, protože tam se tomu nevyhnete. Ale je vážně vtipné, když jdete nakoupit jídlo do supermarketu a koukáte na stánky s novinami, kde je napsáno, že dcera Dády Patrasové je na straně matky, anebo je na straně otce. Já jsem to nikdy neřekla a nikdy jsem o tom nemluvila. Takže je neuvěřitelné, co si dokáží lidi vymyslet.

Nejste tedy ani na jedné straně?

V tomhle jsem hodně neutrální. Miluju jak moji mámu, tak svého otce. Je to moje rodina, klidně za ně položím život. Nemůžu mezi nimi dělat rozdíly. Ať si tyhle věci vyřeší sami. Já se do toho plést nemůžu.

A vy máte v současné době nějakého partnera?

Teď zrovna nikoho nemám. Na obzoru někdo je, ale zatím jsem sama.

Reklama

Další články

Načítám