Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Markétě Mátlové zadíváte do očí a zaposloucháte do hlasu, tak se vám okamžitě vybaví její starší sestry Tereza a Kateřina. Druhé nejmladší dítě z šesti sester v obličeji své slavné příbuzné nezapře, ale postavou se od nich naopak velmi odlišuje.

„Je pravda, že mým sestrám to vždycky sluší víc. Já jsem si ale zvykla na to, že mám sto šedesát centimetrů a musím mít vysoké podpatky, abych byla vidět na jevišti, když mám za sebou orchestr,” nechala se slyšet operní zpěvačka, která se prý ale ze své postavy rozhodně nehroutí: „Já ale nevím, jaké by to bylo, kdybych měla sto osmdesát centimetrů a míry 90-60-90. Jsem spokojená taková, jaká jsem.”

Mátlová si sice mohla dovolit půjčovat šaty od svých sester naposledy v dětství, ale nijak prý nezoufá. Šije u Natali Ruden, která k její postavě přistupuje individuálně. Například během moderování privátní přehlídky dvaceti exkluzivních modelů to Markétě opravdu slušelo a oslňovala hlubokým dekoltem. „Tyto šaty mám od Natali Ruden. Jsem velmi nekonfekční postava a potřebuju při tvorbě šatů péči. Je nutné, aby kousek byl vytvořen speciálně pro mě. I vzhledem k tomu, že v těchto šatech zpívám, tak potřebuju, aby některé partie byly flexibilní. Precizní styl Natali Ruden mi proto naprosto vyhovuje,” odhalila své skryté trumfy Markéta Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám