Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dcera producenta Františka Janečka (79),která je v 7. měsíci těhotenství, byla účastníkem hromadné autohavárie. Při řízení se jí udělalo špatně a narazila do auta před sebou, řetězovou reakcí to odneslo několik dalších vozidel.

Nehoda se stala na pražské Černokostelecké ulici, kousek od velké křižovatky s Průmyslovou. "Alice omdlela a narazila do aut, která stála na semaforech," řekl Super.cz její bývalý partner, představitel Fantoma opery, zpěvák Marian Vojtko (51), který s producentovou dcerou prožil dlouhodobý vztah, a i když je nyní těhotná s jiným mužem, stále jsou přátelé. Proto si ho také přivolala na pomoc.

Po sériové bouračce není nikdo v ohrožení života. Zraněné účastníky nehody odvezly sanitky do blízkých nemocnic, sama Alice Janečková je hospitalizována na gynekologickém oddělení vinohradské nemocnice. Nikdo není v ohrožení života, včetně Alice a jejího nenarozeného miminka. "Alice i její miminko jsou v pořádku, zůstává v nemocnici na pozorování," dodal Vojtko. Škoda na autech jde ovšem do statisíců, Alicin Mercedes, který jí pořídil František Janeček, je na odpis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám