Hlavní obsah
Článek

Vždy to působilo více než roztomile, když se po konci Televizních a před začátkem Sportovních novin potkali před kamerou mamka a taťka Lucie Borhyová (45) a Michal Hrdlička. Po rozchodu hvězdného páru se ale z pohádky stal horor. Když se expartneři potkali v pondělí poprvé po provalení rozchodu ve studiu, tak by se dusno mezi nimi dalo krájet.

Všem je samozřejmě jasné, že se patová situace na pracovišti nedá udržovat donekonečna. Řešení zde ale zjevně už delší dobu existuje. Sporťáka se snaží totiž už několik týdnů přetáhnout do jiné televize, a když se teď Hrdlička rozešel s matkou své patnáctiměsíční dcery Lindy, bude nabídku možná vážněji zvažovat.

„Měl jsem o něj zájem. Vše se asi odvine hlavně od jeho situace. V létě jsme se nedohodli, tehdy se rozhodl zůstat na Nově. Že by k nám měl přejít nyní, jsme ale zatím neřešili,” uvedl pro deník Aha! šéfkomentátor 02 Sport Tomáš Radotínský.

Podle všeho se Hrdličku na Nově snažila udržet právě Borhyová. V nastalé situaci má ale mladý sporťák prostor k rozhodnutí, kde mu bude nejlépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám