Hlavní obsah
Článek

Okamžitě po zjištění, že její exmanžel Lamar Odom (35) bojuje o život v nemocnici v Las Vegas, se za ním vydala a zůstala po jeho boku až do chvíle, kdy se probudil z bezvědomí. Možná i to bylo důvodem, proč vztah Khloé Kardashian (39) s partnerem Jamesem Hardenem (26) vzal za své. A její oddanost možná stála i za milostným vyznáním bývalého basketbalisty NBA.

Lamar Odom, s nímž to od rozchodu s Khloé šlo z kopce a deprese ještě nabraly na obrátkách poté, co letos v létě přišel kvůli drogám o dva nejlepší kamarády, je z nejhoršího venku. Ač to chvílemi vypadalo, že se i Lamar vydá na poslední cestu za svými kamarády, když byl nalezen v bezvědomí předávkovaný na jednom z pokojů lasvegaského nevěstince, lékařům se nakonec podařilo jej bez větších následků opět přivést k životu.

Odomovy city ke Kardashian se prý ani po ukončení jejich vztahu nezměnily a muž měřící 208 centimetrů s ní stále chtěl udržovat kontakt. Před jeho odjezdem do nevěstince se měli údajně pohádat. Khloé tak možná i částečně pod tíhou výčitek vedle Lamara setrvala až do inkriminovaného momentu, kdy se probudil a měl se jí svěřit, že ji miluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám