Hlavní obsah
Článek

Ne nadarmo si Victoria Beckham (49) už za slávy skupiny Spice Girls vysloužila přezdívku Posh, tedy nóbl, na luxus si skutečně potrpí. Není divu, že si s neméně movitým manželem Davidem (48) hledají bydlení hodné králů. Podle zahraničních serverů si již vyhlédli sídlo v zámeckém stylu v Cotswolds v anglickém hrabství Gloucestershire, jehož výstavba se datuje do 13. století.

Manželé by si tak pro sebe a své děti Brooklyna (16), Romea (13), Cruze (10) a čtyřletou Harper pořídili jednu z nejdražších nemovitostí ve Velké Británii. Její cena je totiž závratných 27 miliónů liber, což dělá více než 993 miliónů korun.

Nemovitost oplývá šesti koupelnami a deseti ložnicemi, přičemž prostorem se nikde nešetřilo. K sídlu navíc náleží například kulečníková místnost, obrovská jídelna či kreslící umělecká místnost.

Za pozornost jistě stojí i zahrada, která je zrenovovaná podle návrhu uznávaného architekta Edwina Lutyense, společně s dalšími pozemky přitom odpovídá velikosti 380 fotbalových hřišť. Na pozemcích se zároveň nachází dalších jedenáct přístřešků a chatek a v plánu je rovněž vybudování dalších čtyř domků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám