Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popové monstrum Lady Gaga (38) našlo uplatnění v seriálu American Horror Story, jehož tvůrci spoléhají na to, že zpěvačka nebude před kamerou dělat s odhalováním drahoty. Její televizní premiéra tak nemá daleko k sadistickému erotickému filmu.

Lady Gaga dostala příležitost předvést své nahé tělo v páté řadě děsivého seriálu, který tentokrát dostal podtitul Hotel. Popová kreatura nezklamala a hned v pilotním dílu si užila skupinový sex se dvěma muži a jednou ženou, který se proměnil v jatka a přežili jej jen dva ze zúčastněných. Zatímco ostatní herci byli před kamerou zcela nazí, Lady Gaga si vymohla, že si může nechat kalhotky a bradavky skrýt stříbrnými flitry.

Kontroverzní zpěvačka do rozjetého seriálu nastoupila poté, co jej po čtyřech sezónách opustila jeho největší hvězda, oskarová herečka Jessica Lange (66). Po odvysílání prvního dílu se publikum rozdělilo na dva tábory. Jedni seriál zavrhují kvůli samoúčelné brutalitě a nahotě, která nahradila dříve znepokojivou atmosféru, druzí obsazení lacině podbízivé Lady Gagy vnímají jako dobrý tah. Těžko ovšem říct, co zpěvačka předvede na konci třináctidílné série, když v jejím úvodu se ocitla na hranici zvrhlého porna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám