Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřdenní maraton v Las Vegas plný alkoholu, sexu, povzbuzujících pilulek a možná i drog má pro bývalého basketbalového hráče Lamara Odoma velmi vážné následky. Údajně prodělal srdeční selhání a byl nalezen v bezvědomí s tekutinou vytékající z úst a nosu v pokoji v nevěstinci Dennis Hof’s Love Ranch South. Záchranka jej převezla do nemocnice v Nevadě Desert View Hospital, později byl přemístěn do Sunrise Hospital v Las Vegas, kde stále bojuje o život.

Za pětatřicetiletým bývalým hráčem Los Angeles Lakers, jehož na pokoji nalezly zaměstnankyně ranče Ryder Cherry a Monica Monroe, se údajně okamžitě rozjela jeho bývalá manželka Khloé Kardashian (39), která zůstává u jeho nemocničního lůžka. Dorazit měly i její sestra Kim Kardashian a matka Kris Jenner. Lamar a Khloé byli manželi v letech 2009 - 2013.

Podle informací majitele ranče přijel Odom v sobotu a rovnou si objednal láhev koňaku, zároveň se měl posílit deseti pilulkami ‚přírodní‘ viagry. Jeho otec Joe uvedl, že by v případu mohly sehrát roli drogy. Zastává ovšem teorii, že jeho syna někdo omámil.

Odom, jenž má z předešlého vztahu dvě děti ve věku 17 a 13 let, v létě kvůli drogám přišel o dva své nejlepší kamarády Jamieho Sangouthaiho a Bobbyho Heywarda, kteří zemřeli. Navíc poslední dobou trpěl depresemi a nedávno se měl rovněž s exmanželkou Khloé pohádat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám