Hlavní obsah
Článek

Herečku Jitku Sedláčkovou známe z mnoha seriálů. Hrála nejrůznější role a podle toho i vypadala. Jako bába uhlířka v První republice samozřejmě nemohla být za sexy kočku jako na fotkách, které si nechala udělat, když se jí po padesátce podařilo zhubnout.

Jitka sklízela ovace za svoji roli ve filmu Fotograf. I když momentálně natočila několik seriálů, v menších rolích se objeví v Bezdružicích, VIP vraždách i v novém filmu Zdeňka Trošky (70) Strašidla, její velkou láskou je především divadlo.

V současné době exceluje v představení Lidský hlas pod režijním vedením Borise Hybnera. "Tuhle hru v Česku kdysi proslavila Jaroslava Adamová a trvalo mi dlouho, než jsem sama sebe i kolegyni Dášu Zázvůrkovou přesvědčila, že si na ni můžeme troufnout," říká o inscenaci, která se uvádí v Divadle Kampa, Jitka.

Nás ovšem spíš zaujal její model, ze kterého se na pódiu nepřevlékne. "Je to pánské pyžamo, které jsem si koupila v Americe, protože vyšlo asi desetkrát levněji. A samozřejmě chápu, že sexy noční košilka by některé diváky potěšila víc, to si ale budou muset zajít na jinou show," smála se herečka, která by si ovšem klidně mohla svůdné prádlo se svojí figurou dovolit.

Reklama

Další články

Načítám