Hlavní obsah
Článek

Matthew McConaughey (45) je kvůli roli schopen udělat cokoliv. Na plátně už předvedl výstavní muskulaturu i kosti potažené kůží a nyní divákům ukáže, jak vypadá s výraznou nadváhou.

Dříve byl Matthew známý jako statný muž, jehož dokonalé tělo divačky obdivovaly například v komedii Bláznovo zlato z roku 2008. O dva roky později své tělesně přednosti patřičně zúročil ve žhavém filmu Bez kalhot, kde jej při odhalování nezastínili ani podstatně mladší hollywoodští hřebci Channing Tatum, Matt Bomer a Joe Manganiello.

Pak ovšem přišla nabídka na životní roli v dramatu Klub poslední naděje. Kvůli ztvárnění muže trpícího AIDS Matthew zhubl 21 kilogramů a z hory svalů se proměnil v kostlivce. Drastická dieta se mu ovšem vyplatila, protože za svůj výkon loni získal Oscara.

Když už se začínalo zdát, že se McConaughey vrací ke svým původním mírám, přišla z Hollywoodu další výzva. Dřívější sexy samec se tak ve filmu Gold předvede jako obézní hledač pokladů. Aby jeho proměna v nevzhledného cvalíka byla dokonalá, kromě pupku ho bude hyzdit i řídnoucí kštice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám