Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenku Soňu Norisovou znají čeští diváci především jako filmovou a seriálovou herečku (Přešlapy, Policie Modrava, Škoda lásky, Americké dopisy). Ona je však také zpěvačkou. S vokální skupinou Fragile, která zpívá takzvaně ‚a cappella‘, se nyní představí i českému publiku.

„Na Slovensku jsme hodně známí, v Čechách si své fanoušky teprve získáváme. Už nás mohli zaregistrovat loni a předloni na turné Hlasy s Richardem Müllerem,“ říká Norisová.

„Soňa u nás ve skupině zpívá soprán. Její hlas je krásně měkký a ona je velmi pracovitá, citlivá, skromná. Někdy ji povzbuzuju, že může zpívat i hlasitěji. I když je hodně vytížená, snaží se věnovat skupině co nejvíc času a já si jí jako kapelník velmi vážím. Nemohla kvůli natáčení odzpívat některé koncerty, ale ty zbylé už s námi absolvuje kromě jednoho všechny,“ uvedl kapelník Branislav Kostka.

Zmíněné natáčení se vztahuje k seriálu VIP vraždy, v němž Norisová hraje spisovatelku kriminálních románů. „Scénář je moc dobře napsaný, není to klasická kriminálka, spíš detektivka, kde je napětí i humor. Moje role Klaudie je hodně barevná a hlavně jiná, než jaké jsem doposud hrála. Natáčení je časově velmi náročné, takže skupinu jsem trochu zanedbávala. Přiznávám, že mi zpívání i kolegové ze skupiny už chyběli,“ dodala Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám