Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Andrlová (50) předvedla, že se ve svých padesáti letech opravdu nemá za co stydět. Známá herečka vyrazila na vystoupení v ultrakrátké minisukni a velmi přiléhavém topu. V rámci svého vystoupení s divadelním spolkem Háta oblékla hodně extravagantní obleček, ve kterém vynikly její křivky.

Paní Ivana má ve svém věku postavu, kterou by ji mohly závidět o generaci mladší dámy. Problémy s nadváhou nikdy neměla. Jedinou vadou na kráse bylo na vystoupení na Karlštejně nadměrné pocení, které herečku trápilo.

Ivana Andrlová, legendární princezna Lenka z pohádky Princové jdou na draka, nyní exceluje jen na zájezdových divadelních představeních. Seriálové i televizní role se jí vyhýbají. To přiznává i Andrlová.

"Točí se toho plno, tak jsem si říkala, že to musí dojít až ke mně. Ale nic nepřišlo. Asi někomu vadím, co já vím,“ postěžovala si Andrlová, která se naposledy mihla jen v malinkých epizodních roličkách v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Vyprávěj.

Reklama

Další články

Načítám