Hlavní obsah
Článek

Více než čtyři roky byl oporou fotbalového Jablonce nad Nisou, teď přišel čas na změnu. Levý obránce Filip Novák opustil Střelnici a zamířil do týmu dánského mistra FC Midtjylland. A s ním i jeho přítelkyně, bývalá Česká Miss Earth, modelka Nikola Buranská (31). A v Dánsku už pěkně zaúřadovala.

"Stěhování bylo docela hektické. Dozvěděla jsem se to, když jsem zrovna byla pracovně v Istanbulu. Vrátila jsem se, pobalili jsme s přítelem věci, odstěhovali se a pořídili jsme si domeček. Jen jsem tam vydržela asi jen tři týdny, protože jsem se musela kvůli práci vrátit," řekla Super.cz Nikola, která s přítelem bydlí ve městě Herning, asi čtyři hodiny cesty autem od Kodaně.

"Od partnera jsem měla svolení, že jsem mohla vybrat bydlení sama. Původně jsme měli jít do bytu, ale vždycky jsem do nějakého přišla, ale neměla jsem z něj pocit, že bych se tam cítila jako doma. Přítel už z toho byl nemocný. A tak jsme pořád vybírali, i ten pán, který s námi chodil, ze mě byl docela na nervy. Ale říkala jsem si, že tam mám bydlet možná čtyři roky, protože tam Filip na tak dlouho podepsal smlouvu, tak se tam chci cítit dobře. A ten dům byla úplně poslední prohlídka a oslovil mne," vyprávěla.

"Máme krásné bydlení, je to i kousek od moře, ještě nás ale čeká spousta zařizování a pochůzek po úřadech. Ale do Česka budu samozřejmě pořád jezdit. Naštěstí máme malé letiště půl hodiny od města, lety jsou buď přímé do Prahy, což trvá dvě hodiny, anebo se letí přes Frankfurt. Ale dá se to v pohodě zvládnout. Máme i dva krásné pokoje pro hosty, tak už jsem zvala holky, a plánujeme tam oslavit i Nový rok, takže doufám, že uspořádáme nějakou příjemnou akci," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám