Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká terno. Táta Clint Eastwood (85), který sám platí za velkého milovníka (má celkem sedm dětí s pěti ženami), nejspíš svého syna za jeho vkus nepokárá. Devětadvacetiletý Scott Eastwood, jenž se vydal v otcových hereckých šlépějích, ale zároveň se živí i jako model, to dal dohromady s dvaadvacetiletou americkou modelkou Charlotte McKinney.

Páreček, na nějž je radost pohledět, si s prvními společnými fotografiemi nedal příliš na čas. S informací, že spolu tito dva randí, poprvé přišel magazín US Weekly ve čtvrtek a už následující den to dvojice potvrdila společnou procházkou podél pobřeží v Malibu Pier. A i když si ještě udržovali odstup, měli namířeno k autu, v němž společně odjeli neznámo kam.

Podobně jako Scotta popostrčil k popularitě slavný otec, modelce pro změnu hodně pomohla její přidaná hodnota v podobě poprsí velikosti pět. Charlotte se stala nástupkyní Kate Upton a momentálně to po pózování pro pánské časopisy a reklamu na fastfood Carl’s zkouší podobně jako ona u filmu. Její prvotinou se stala komedie Joe Dirt 2: Beautiful Loser, Scott pro změnu exceloval loni v romantickém dramatu Nejdelší jízda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám