Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legenda českého sportu Imrich Bugár zářil ve StarDance, kde skončil třetí. I vinou velké zátěže ale skončil čerstvý důchodce na operačním sále. "Momentálně netancuju, v červenci jsem si nechal vyměnit koleno, takže rehabilituju. Lékaři mi říkají, že to bude zase dobré a možná se zase začnu pohybovat na parketu," řekl Super.cz Imrich.

Ví, že StarDance na koleno měl velký vliv. "Opotřebovalo se to asi rychleji, ty tříhodinové tréninky na StarDance mi daly zabrat. Možná jsem to urychlil, ale určitě to nebyl jediný důvod," vysvětluje Bugár.

"Momentálně jezdím na rotopedu, chodím plavat, až bude koleno v pořádku, tak začnu přidávat posilování," upřesnil na Sportovních dnech seniorů, mezi které od letošního dubna také patří. "Jsem pracující senior, na Dukle dělám stále zahraniční sportovní styky. Kdo ze sportovců vytáhne paty za hranice, musím o tom vědět," dodal.

Reklama

Další články

Načítám