Hlavní obsah
Článek

Po nucené pauze způsobené zraněním kotníku se Dagmar Havlová (71) opět vrací na divadelní prkna. O prázdninách si dopřála více pochutin, než je u ní obvyklé, ale její kostým se naštěstí přešívat nemusí.

Bývalá první dáma je opět ve formě a těší se, až se opět předvede v Divadle na Vinohradech. „O prázdninách jsem strašně nezřízeně jedla, jsem šťastná, že jsem se do těch šatů vešla,“ jásala Dagmar, na jejíž postavě se mlsání naštěstí neprojevilo stejně jako přibývající věk. Dočká se atraktivní šedesátnice po Václavu Havlovi (†75) ještě další životní lásky?

„Prozatím si vedle sebe nikoho představit nedovedu. Je mi tak dobře. Samozřejmě se nezříkám toho s někým žít, ale nebude to tak jednoduché,“ svěřila se Dagmar v Top Star magazínu. Od úmrtí jejího manžela v prosinci uběhnou čtyři roky, ale stále je nedílnou součástí jejího života.

„Po jeho smrti jsem si připadala trošku přebytečná. Bylo to zvláštní, ten stav trval tři roky. Teď už jsem z toho venku, je to asi tím, že jsem pochopila, že s Vaškem jsem spjatá v jiné formě. Věřím, že je stále se mnou,“ dodala dojemně Havlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám