Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sympatická moderátorka Štěpánka Duchková (51) nikdy nepatřila k těm, které by lacině prodávaly své ženství, a tak není divu, že se zrovna neřadí k největším celebritním idolům českých mužů. Přitom kdyby neučila argumentovat politiky a nemoderovala v rozhlase, všichni by na jejích odvážných róbách oči mohli nechat. Bývalá hvězda Primy totiž rozhodně nemá vnady po tatínkovi.

Všimli jsme si toho na uvedení nového auta, kam přišla v decentním kostičkovaném kostýmku. Štěpánka ale rozhodně nezvolila nic neforemného. „Já jsem pořád stejná. Obliny mám také stejné. Myslíte, že jsem přibrala na hrudníku? Nevím o tom, asi se doma přeměřím,“ smála se našemu dotazu, jestli se v tomto ohledu u ní něco nezměnilo.

Ta nikdy žádnou nabídku na nějaké odvážné focení nedostala, ale s touto branží má přece jen zážitek.

„Chtěli se mnou rozhovor do jednoho pánského časopisu, kde nejsou vidět jen horní, ale i dolní obliny, a to jsem usoudila, že tudy cesta nevede. Nehodilo by se to, abych takový rozhovor dělala, když hlásím zprávy a dělám politické pořady. Proto jsem to zavrhla. Bylo tam opravdu vše vidět,“ prozradila s tím, že ani odvážnějším modelům se nevyhýbá.

„Ten nejodvážnější jsem si vzala na večerní moderování. Šaty měly nahoře jen pásy, které byly vzadu svázané šňůrkou. Měla jsem strach, aby se to nevypáralo. Když to někde zahlédnu, vždy se zděsím, jak jsem si to mohla vzít na sebe,“ směje se moderátorka, která působí i v rozhlase, hlavně ale připravuje politiky a manažery na televizní vystoupení.

„Sama umím ohromně dobře lhát, takže to mohu předávat dál. Když někoho z nich pak vidím, jak mu to v televizi jde, říkám mu přes obrazovku: ‚Šikulínek seš!‘“ dodala Duchková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám