Hlavní obsah
Článek

Plesová sezóna se blíží a v plném proudu jsou proto i přípravy na její vrchol - pražský Ples v Opeře. V této souvislosti se v médiích nejvíce spekuluje o tom, kdo ze zahraničních osobností tuto událost ozdobí svou přítomností.

Super.cz se podařilo zjistit, že mezi pozvanými hosty na opulentní bál budou Pavlína Němcová (52), Aňa Geislerová (47), Libuše Šmuclerová, Simona Krainová (51) a pochopitelně Tereza Maxová, která ples propojuje se svou nadací.

Z úspěšných olympioniků na akci s největší pravděpodobností zavítá i cyklista Jaroslav Kulhavý a snowboardistka Eva Samková, která dorazila do opery i loni.

Podle neoficiálních informací by si v hledišti Státní opery mohla zaplesat i Conchita Wurst, vítězka posledního ročníku Eurovision Song Contest 2014, která na začátku srpna zavítala do Prahy. Kontroverzní rakouská zpěvačka se už v minulých letech seznámila s organizátory večera. „Poznali se ještě v době před Eurovizí, když nebyla známá. Během dalšího setkání vyjádřila přání se této události zúčastnit,” prozradil nám dobře informovaný zdroj.

Zatímco loňský ročník Plesu v Opeře se nechal inspirovat noblesou a elegancí Francie, nadcházející ročník se odehraje v duchu jejího západního souseda a bude odkazovat k Velké Británii, k monarchii jakožto symbolu aristokratické společnosti.

To vše se projeví od cateringu přes dekorace až k uměleckému programu. „Když se řekne britská monarchie, vybaví se většině lidí královna. I pro nás při přípravách Plesu v Opeře 2016 stojí v centru veškerého zájmu dění žena. Protože na našem plese může být královnou každá - ať už v očích zamilovaného muže, nebo díky kouzlu plesové noci a noblesnímu dress codu,” naznačila hlavní dramatickou linku ředitelka Plesu v Opeře Zuzana Vinzens.

Reklama

Další články

Načítám