Hlavní obsah
Článek

Ryan Reynolds se raduje ze své prvorozené dcery James. Jenže právě kvůli ní skončilo jedno pětadvacetileté přátelství. Starý kamarád totiž podlehl démonu zvanému peníze, jímž na něho začal působit bulvár. Ten vytáhl velkou sumu za fotky Ryanovy dcerky. A dotyčný se soukromé snímky pokusil prodat.

Není divu, že hollywoodský hezoun zareagoval tak, jak zareagoval. Přátelství ukončil a dotyčného poprosil, aby se mu napříště klidil z cesty.

S manželkou Blake Lively se Ryan dohodl, že budou dceru chránit před médii. A tak trvalo měsíce, než konečně prosáklo na veřejnost, že se holčička jmenuje James. Manželé odmítali jméno oficiálně zveřejňovat a stejně tak odmítají poskytovat médiím fotky své dcery, která se narodila loni v prosinci.

Herec z filmů Méďa či Pohřben zaživa teď o ztrátě kamaráda hovořil v interview pro magazín GQ. Na otázku, kdo se snažil snímky prodat, herec odpověděl: „Někdo, koho jsem znal, kdo byl jedním z mých nejbližších přátel po pětadvacet let.“

„Bylo to jako smrt. Prostě to byla jedna z těch zdrcujících věcí, které najednou zjistíte. Došlo na docela ráznou výměnu slov. Udělal to pro peníze. Víte, nemyslím si, že se domníval, že bude kdy chycen. Ale mám docela úzký kroužek lidí, kterým bych takové fotky poslal. Jsou jako má nejbližší rodina,“ dodal Reynolds.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám