Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, modelka Dominika Mesarošová (38) vyrazila s účastnicemi svého kurzu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, a to přestože si ve čtvrtek zlomila nohu v nártu. Přes její hendikep, kdy střídá invalidní vozík s berlemi, to ale pro holky v egyptské Hurghadě není žádná flákárna.

Třináct adeptek má pořádně nabitý program. Už od rána od půl osmé musí nastoupit na cvičení a první den, kdy se učily chodit na mole, jim dal pořádně zabrat. "Holky si zaplatily za to, aby se tady něco naučily, a to jim s mým týmem plníme," řekla Super.cz Dominika.

Ta střídavě předváděla i s berlemi chůzi a naznačovala otočky anebo dívky od 16 do 30 let, které se na VII. ročník přihlásily, důkladně sledovala z vozíku a opravovala jim každou chybičku. Otočky v parném egyptském počasí některé zkoušely i desetkrát. "Chci, aby se naučily to, kvůli čemu sem přijely," krčila rameny.

"Rozhodně se nechci vymlouvat na svůj hendikep, holky mi daly důvěru, ani jedna se neodhlásila, protože by nevěřila, že to spolu dáme. Pomalu začínají castingy na VIII. ročník akce, kam se holky mohou hlásit na mém mailu info@dominikamesarosova.cz, a věřte mi, že ani účastnice toho současného nebudou o nic ošizené," uzavřela Dominika.

Nad její houževnatostí klobouk dolů. V Hurghadě je přes den 39 stupňů na slunci, nohu ve speciální ortéze si ani nemůže smočit v bazénu a otéká jí. "Svému lékaři jsem slíbila, že se budu šetřit, tak doufám, že tyhle fotky neuvidí," přála si Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám