Hlavní obsah
Článek

Většinou se pohybuje na přehlídkovém mole nebo před objektivem fotoaparátu. Nyní si Aneta Vignerová (36) vyzkoušela zcela opačnou úlohu a společně s dalšími profíky vybírala adepty na Unique Fashion Week.

„Casting byl velmi pozitivně pestrý. Musím se přiznat, že pro mě bylo docela složité vybrat modely a modelky,” řekla Aneta, která letos 'nešla' žádnou z přehlídek, ale módu si vychutnávala z první řady.

Ptali jsme se nejkrásnější dívky České republiky pro rok 2009, jestli se s modelkami podělila o své zkušenosti a sdělila jim nějaké rady. „Myslím, že většina modelek a modelů už má dostatečné zkušenosti v modelingu, takže nebyla potřeba rady předávat,” mínila Vignerová, která vybírala jednotlivé typy klasicky podle výšky, chůze a postavy. „Přece jen modelové oblečení prodávají, tak je to důležité,” říká Vignerová.

Kromě zmíněné Miss zasedly do porotcovské lavice organizátorky týdne módy Bára Bergová a Karolína Bosáková, módní návrhářka Ivana Mentlová nebo Anetina kolegyně Veronika Procházková. „Vždycky je příjemnější být na druhé straně barikády. Navíc, když sama znám toto prostředí, o to víc jsem v porotě hodnější," uvedla Procházková, která si nejvíc užila přehlídku Beaty Rajské pořádanou v rámci Unique Fashion Weekendu.

Reklama

Další články

Načítám