Hlavní obsah
Článek

Andrea a Jiří Pomeje (†54) strávili nějaký čas v Thajsku, kde sympatická brunetka fungovala jako DJka. Nyní ale obráží i české kluby a diář má plný do konce roku. Super.cz přiznala, že je díky tomu hlavní živitelkou rodiny.

A nehraje jen v metropoli, ale i na vzdálenějších místech, naposledy třeba ve Smržovce a chystá se do Boskovic. Jiří zatím hlídá jako muž na mateřské jejich dceru. "Až do prosince mám každý víkend nějaké hraní v Čechách. Kromě listopadu, kdy jedu hrát do Chorvatska. Uvidím to tam poprvé v zimě. Ale hrála jsem tam i v červenci a u moře jsem nebyla ani jednou. Takže to bude dost podobné," řekla nám Andrea.

"Jirka to, že je na mateřské, snášel docela dobře. Ale teď už je to horší. Protože se pohybuju v klubech, kde je i hodně cizinců, a on se o mne bojí. Možná i trochu žárlí," dodala po naší poznámce, že jemu už je přes padesát, zatímco Andrea je mladá krásná holka. "Ale nemyslím, že je to věkem, spíš prostředím, kde se pohybuju," míní.

Pomeje bere "mateřskou" 4000 korun. "Jirka ale nějakou práci má. Teď bude dabovat jeden dlouhý seriál, myslím, že roli psa. Má nějaké nárazové práce. Snažíme se to skloubit hlavně s malou. Ale pravdou je, momentálně živím rodinu hlavně já," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám