Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To musí bolet! Bývalá novácká hvězda Ladislav Hruška (46), který dal v únoru výpověď a v září přestoupil na Primu do kutilského pořadu Vychytávky, se zapsala do historie kuchařkou s jeho jménem, jíž se prodalo víc jak čtyři sta tisíc kusů. Když se z Barrandova Láďa poroučel, televize narychlo vydala druhý díl. Podle všech informací ji ale gurmánský experimentátor hravě převálcoval a úspěšnější má být i podvodný plagiát!

Jeho nová kuchařka Láďa Hruška se vrací aneb Kuchařka pro samouky je podle zpráv vydavatele beznadějně vyprodaná, po osmdesáti tisících se jen zaprášilo a prodejci zoufale prosí, aby co nejrychleji vyšel další dotisk.

„Mám z toho fakt radost, ale opravdu hlavní je pro mě udělat poctivou práci, počet prodaných kusů a výdělek jsou pro mě vedlejší věci,“ tvrdí televizní kuchtík.

Ten lepšímu kšeftu pomáhá tím, že objíždí se svým hruškokaravanem republiku a v každém knihkupectví, které navštíví, uspořádá autogramiádu. „Potřeboval by, aby den měl 72 hodin. Musí stíhat totiž i pracovat, natáčet Vychytávky. Už máme za sebou tisíc kilometrů, spoustu autogramů a zdá se, že opravdu brzy pokoří dva české rekordy. Ruce má už skoro upsané. I proto, že je slušný, a zmateným fanouškům neodmítne podepsat ani druhou nováckou kuchařku, která už přitom byla bez něj, nebo dva plagiáty,“ říká Láďův manažer.

Podle našich informací druhá knížka Novy vyšla v ohromném nákladu, hrubé odhady prodeje však údajně nepřesáhly padesát tisíc výtisků, takže Hruška patrně porazil i původního chlebodárce. Nad ním ostatně vítězí i autor dílka, které se tváří jako to spojené s Hruškou. Prodat se ho mělo kolem sedmdesáti tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám