Hlavní obsah
Článek

To je tak dojemné, až se nám z toho chce plakat a začít psát pokračování Dallasu! Na nedávné oslavě narozenin Dominiky Mesarošové (38) se nečekaně objevila i její matka. S tou přitom modelka, kterou v dětství vychovávala babička a strýček s tetičkou, léta nemluvila.

„S mámou jsem se nebavila nějakou dobu, to je pravda, ale teď spolu už zase normálně fungujeme. Byly jsme v mnohem menším kontaktu, ale teď už je to dobrý. Je mi to nepříjemné, že se tvrdí, že to bylo kvůli penězům, protože je to nesmysl,“ řekla Super.cz Dominika, která ale nechtěla prozradit, jaká byla příčina toho, že se s mámou nepohodla.

„Zkrátka jsme si v nějakých věcech nerozuměly, hádaly jsme se, a tak jsme to nechaly být. Věděla jsem, že čas všechno srovná. A ukázalo se, že to byla pravda. Už je to v pořádku,“ tvrdí Mesarošová, která se na svých narozkách kvůli svým blízkým několikrát dojala k slzám. Na oslavě se ukázal například její dávný přítel Petr Ptáček nebo italský exmilenec Antonio.

„Čemu se divíte? Se všemi svými bývalými partnery vycházím velice dobře. Nic jsme si neudělali, proto se můžeme vídat. Že nám to spolu nevyšlo, to už je jiná věc. Dokonce si na mě vzpomněl i můj první kluk Aleš, se kterým jsem byla sedm a půl roku. Pracuje teď ve Francii, takže nemohl přijet, ale zavolal mi. Vzpomněli si na mě všichni, na kterých mi záleží, se kterými jsem si něčím prošla. Jen ten pravý na mě ještě teď někde čeká,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám