Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou zpěvačku Andreu Gabrišovou už rok pravidelně vídáme v Praze, kde vystupuje v alternaci s Terezou Vágnerovou jako baletka Meg v muzikálu Fantom opery. Teď se jí podařilo získat další, větší roli. Bude titulní hrdinkou v připravovaném muzikálu Romeo a Julie.

"Už jsem se do Prahy z Bratislavy v podstatě přestěhovala, což je nutné, protože Fantom opery i Romeo a Julie se budou v sezóně hrát hodně. Takže jsme si s kamarádkou, tanečnicí z Fantoma opery, pronajaly byt a půlku týdne jsem tady a půlku doma," vysvětlila půvabná Slovenka.

Vzhledem k velkým rolím musela hodně zapracovat i na své češtině. "Začala jsem chodit k paní profesorce na češtinu a poctivě cvičím, tak je to doufám znát. Momentálně mi největší problém dělá výslovnost písmene L, které mám takové zvláštní - napůl ukrajinské, napůl slovenské," přiznala.

Pracovní aktivity má ale i v Bratislavě. "Účinkuji ve třech inscenacích v divadle Nová scéna, hostuji v divadle Na kolesách, spolupracuji s panem Markovičem a občas dělám dabing, což je docela náročné a musím si dát pauzu od češtiny, aby to nebylo znát," vypočítala Andrea, která svěřila, že je nezadaná. "Mám strašně málo času, uvidím, jak to bude dál," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám