Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) měla letos svatební léto. Svatbu pořádala řada jejích přátel, a tak během léta navštívili s manželem Mírou Hejdou osm veselek. A projevilo se to také na její postavě. Zorka, která si během posledního roku vypracovala dokonalou postavu a pevné břišáky, nyní musí zase začít pořádně makat.

"Máme s Mírou novou přezdívku - Nesvadbovi, svatby nekazíme, ale v létě jsme byli asi na osmi. Doufám, že už žádná nebude, jsem přejedená knedlíčkových polévek, svíčkových, to nechci další rok vidět," směje se Zorka.

"Svíčkových jsem měla minimálně těch osm, do toho smažené řízky, svatební dorty... Mám nahoře asi dvě kila. Myslím, že na to, co jsem snědla, jsou dvě kila nahoře nakonec vlastně úspěch. I během léta jsem cvičila, s manželem jsem začala běhat. Neflákala jsem se, takže to není tak strašný. Ale není to tam, kde to bylo," říká.

Její manžel se do běhu zamiloval a Zora se s ním snaží držet krok. "Snažím se za ním sprintovat, chodíme dvakrát třikrát v týdnu. Někdy funím s jazykem na vestě, snažím se ho dohnat. Pro něj trošku se proběhnout znamená běžet osm kilometrů. Už se zlepšuji, těch pět už dám," dodala Zorka na křtu nového videoklipu k písni Není přístupná Mariana Vojtka, který společně s Vendulou Svobodovou a Renatou Langmannovou v Loca cafe baru pokřtila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám