Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec velké tenisové lásky. Tomáš Berdych a Lucie Šafářová (37) se rozešli po dlouhých devíti letech vztahu. Dohromady se dali ještě jako mladíčci v Prostějově na tréninzích, od té doby společně objížděli turnaje, podporovali jeden druhého a stoupali světovým tenisovým žebříčkem. Nyní je konec. Tenisový pár snů se rozešel. Už na letošním Wimbledonu jeli jako nezadaní.

"Už byli prakticky jako bratr a sestra. Víc přátelé než milenci," řekl Super.cz zdroj blízký tenisovému páru. Berdych rozchod se svojí dlouholetou láskou potvrdil. "„Ano, je to pravda, už spolu nejsme," přiznal Berdych. "Rozešli jsme se jako dospělí lidé. Necítíme k sobě žádnou zášť. Zůstaneme kamarády,“ doplnila Šafářová.

Nová známost prý důvodem rozchodu není. Oba se soustředí především na tenisovou kariéru. Berdych momentálně září na devátém místě světového žebříku, Šafářové patří mezi ženami 32. pozice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám