Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák Martin Písařík loni šokoval nejen svou přítelkyni, když se nechal nafotit a natočit, jak se po narození syna spouští se servírkou. Úlet se mu doma sice podařilo vyžehlit a seká dobrotu, což však neznamená, že se na něj ženy nelepí jako vosy na bonbón.

Na slavnostním otevření jednoho pražského baru byl Písařík opět zvěčněn ve společnosti několika dam. Tentokrát ale nedošlo k žádným veřejným nepřístojnostem. Písařík popíjel, skvěle se bavil a náklonnost něžného pohlaví mu samozřejmě jako každému chlapovi dělala velmi dobře.

Všechno ale probíhalo v mezích slušnosti a žádné pikantní záběry tentokrát na povrch nevypluly. Hvězda Doktorů z Počátků se nedávno nechala slyšet, že do společnosti raději vyráží s kamarádkami než s kamarády.

O všech kamarádkách, které mu dělají společnost, prý jeho zjevně tolerantní přítelkyně ví dopředu. A tak zřejmě věděla i o této dámské společnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám