Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) se netají tím, že k pohybu nemá příliš blízko. Proto bylo pro všechny velkým překvapením, když se zúčastnila masového závodu žen na pět kilometrů, který pořádala známá německá sportovní značka. „Byl to pro mě skutečně zážitek, ten dav žen, to byla neskutečná energie," nechala se slyšet Andrea a dále uvedla: „Běh bych chtěla provozovat dál, myslím si, že je to nejlepší trénink pro tělo."

Herečka si pochvalovala výběr běžeckých bot. „Vůbec v nich necítím staré zranění ze snowboardu, takže jsem si celý závod mohla naplno vychutnat,“ nechala se slyšet kráska ze seriálů Vyprávěj a Cesty domů. Kerestešovou běhání chytlo. Běžecké boty si zabalí i na svou cestu do Spojených států, na konci týdne tam totiž odlétá na jazykový kurz. „Už se nemůžu dočkat, až budu běhat podél pláže,“ uvedla herečka po závodě.

V běhu na pět kilometrů byla o něco lepší Andrea Kalousová. Úřadující Česká Miss World dokončila závod ve výborném čase 27:39. Podvečerní běh centrem Prahy Andreu nadchnul natolik, že uvažuje o pravidelné účasti na běžeckých závodech. „Moc jsem si to užila, atmosféra byla neskutečná. Nečekala jsem takovou energii od fanoušků kolem trati. Všichni nás povzbuzovali, tak jsem se nechala vyburcovat k mému dosud nejlepšímu času,“ popsala bezprostřední dojmy ze svého prvního závodu.

Reklama

Další články

Načítám