Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve středu odpoledne se u soudu pro Prahu-východ konalo soudní přelíčení ve věci zamezení pohybu vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) po společném pozemku s exmanželkou Darinou Novou (66). Ta na něj kvůli údajným neustálým útokům podala předběžné opatření, na základě něhož nemohl do jejich domu a když prý začal soudní rozhodnutí porušovat, málem skončil i ve vazbě. Jak nejnovější soud vůbec dopadl?

K jednání i od něj odcházel Rychtář s neuvěřitelným sebevědomím, jako by snad vyhrál třetí světovou nebo měl v ruce zbraně, které by jeho bývalou ženu rozdrtily. Ještě před pár dny velmi výřečný Josef odmítl rozhovory (opět povídal jakési chytrosti o tom, že novináři mají krev na rukou Ivety, která přitom spáchala sebevraždu), jinak se ale chechtal.

A patrně měl důvod i po soudním rozhodnutí. S bývalkou se totiž telefonicky domluvil na setkání, kde si měli jako rozumní dospělí lidé promluvit.

„Soudkyně je tlačí k tomu, aby se usmířili,“ řekl Super.cz během neveřejného zasedání syn obou Josef, který stojí za tátou, ale nyní říká, že by museli oba slevit ze svého chování a pak by se dalo dohodnout.

Podle informací Super.cz sice padlo soudní rozhodnutí, přes sebevědomý výraz Josefa Rychtáře ale prý nebylo v neprospěch Dariny. Dokonce se o měsíc prodloužila lhůta, během které Rychtář nesmí na společný pozemek. Nová se ale patrně rozhodla ustoupit a zkusit s ním najít společné východisko. Jaké bude, nechtějí ani jeden říct. „Nezlobte se, k ničemu se vyjadřovat nebudu, slíbili jsme mlčenlivost,“ napsala nám stručně Nová, která před médii utekla zadním vchodem.

Reklama

Další články

Načítám