Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně poslední blok přehlídek Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku si nenechala ujít aktuální přítelkyně Leoše Mareše (47) Monika Koblížková.

Módní redaktorka nedorazila na přehlídku složenou z vybraných modelů kreativní ředitelky magazínu Dolce Vita Marie Kohutik v doprovodu moderátora, do prostor paláce Ziba nakráčela zavěšená do stylisty Filipa Vaňka. Výběr Moničina doprovodu je logický, neboť se jedná výhradně o módní událost, Vaněk je navíc společným přítelem Koblížkové i Mareše a k jejich seznámení došlo právě na jeho svatbě.

Přípravy na vyvrcholení módní události Koblížková nepodcenila. Jako top zvolila módní redaktorka bandážované body Hervé Leger, široké kalhoty se sklady pak pochází od řecké návrhářky Kateriny Gkouma. Vše doplnila vtipným psaníčkem od Fendi. „Dnešní večer jsme si vážně užili. Ředitel fashion weeku Lukáš Loskot to prostě umí,” nechala se slyšet Koblížková.

Reklama

Další články

Načítám