Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku byla kráska Eva Doll, která se stala tváří ročníku pro jaro a léto 2016. Rodačka z Brna, vlastním jménem Doležalová, žije od svých patnácti let v Paříži a Londýně. Má za sebou obrovské úspěchy jako modelka a nyní se snaží uplatnit jako herečka.

Zajímavé je, že právě díky kampani, nafocené pro pražský týden módy, se Evina herecká kariéra rozproudila. „Musím poděkovat Lukáši Loskotovi (kreativní ředitel Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, pozn. red.), že mě přivezl do Los Angeles, kde jsem byla už z dřívějška v kontaktu s mojí hereckou manažerkou. Tam jsem se s ní poprvé setkala,” vysvětluje brunetka s výrazným chrupem.

„Jeli jsme tam na konci dubna 2015, od té doby jsem tam zůstala. Pak jsem jela do Cannes na filmový festival a pak zpět do L.A., kde jsem točila filmy,” prozrazuje Eva Doll.

Do Evina modelingového portfolia patří titulní strany magazínů Harper’s Bazaar a L’Officiel, módní editorialy pro magazín Vogue, německý Cosmopolitan, ruskou Marie Claire, italský Glamour, německý Schön Magazine, španělskou Grazii či německý Interview.

Eva se také stala tváří reklamní kampaně luxusního francouzského prádla Chantal Thomass, pařížského šperkaře Jonase Bowmana či módní značky Paul & Joe. Nyní se ale Eva snaží soustředit na herectví. Kromě snímků, které vyjmenovala v našem videorozhovoru, si zahrála v několika krátkých filmech a videoklipech a nově i v celovečerních filmech, např. ve francouzsko-anglickém snímku Karen Woman režiséra Jeana-Louise Daniela, v krátkém filmu Juliena Bacheleta Parking, realizovaném pro magazín Intersection, nebo v režii Serge Bramlyho ve filmu Rose, c'est Paris.

Reklama

Další články

Načítám