Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí soustředění finalistek soutěže krásy Miss Face, kterou pořádá Taťána Makarenko (34), bylo také nafocení kalendáře. Toho se na Zlatých píscích v Bulharsku, kde dívky strávily jeden týden, ujala fotografka Nikola Bílková.

"Hledat lokace bylo docela těžké. Ale nakonec jsme objevili krásné místo na pláži, kde to nebylo celé poseté všudypřítomnými slunečníky, lehátky a turisty. Na to, že tady bylo pomalu deset lidí na metr čtvereční, to vypadalo docela panensky," řekla nám Nikola, kterou si krásky velmi oblíbily, mnohé z nich sledovaly její práci už dříve.

"Kalendář se představí na finále soutěže 3. října, kde si ho budou moci diváci koupit, pak už to půjde jen prostřednictvím webovek soutěže," vysvětlila Táňa Makarenko s tím, že celý výtěžek klání půjde na neonatologická oddělení nemocnic, tedy těch, kde se starají o předčasně narozené děti.

To, jak to bude dívkám v kalendáři slušet, si můžete zatím představit aspoň u reportážních fotografií z focení, které probíhalo po tři dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám