Hlavní obsah
Článek

Modelingová kariéra šestnáctiletého Brooklyna Beckhama se vyvíjí velmi slibně. Nejstarší potomek Victorie a Davida má už první obálku magazínu Vogue. Sice zatím jen Miss Vogue, tedy teenagerské varianty módní bible, nicméně pro začátečníka jeho typu je to veliký průlom.

Brooklyn velmi ochotně přijal rodinné směřování k velké módě. Matka je prosperující návrhářkou, otec je často využívanou tváří řady reklamních a módních kampaní, takže má pro start v modelingu dobré rádce.

Nejstarší z potomků Beckhamových pózoval pro titulní stranu říjnového vydání magazínu Miss Vogue. A v rozhovoru pro časopis přiznal, že by po střední škole rád v USA studoval umění a filmovou kameru. Brooklyn má za sebou středoškolské zkoušky z hlavních předmětů a už ho čeká jen maturita.

„Miluju fotbal, ale mnohem víc toužím po kameramanství a filmu. Takže možnosti si teď nechávám otevřené a uvidíme, co bude,“ tvrdil Brooklyn v interview.

V jedné z odpovědí také přiznal, že s otcem sdílejí oblečení a že si od svého táty nechává radit v modelingu. „Máma ví o módě hodně, ale nejvíc poslouchám tátu, protože má skvělý styl a půjčuje mi oblečení,“ dodal Beckham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám