Hlavní obsah
Článek

Kuchařský všeuměl Láďa Hruška (46) se vrací na televizní obrazovky. Diváci ho tentokrát uvidí v trošku jiné roli, než byli doposud zvyklí. Hruška se pokusí navázat na odkaz legendárního Přemka Podlahy (†76) v hobby magazínu Vychytávky, kde s pomocí svého typického humoru i lidského přístupu představí divákům zlepšováky, recepty a praktické informace pro domov i zahradu.

Chybět samozřejmě nebudou ani klasické kutilské nápady od diváků, které Hruška osobně vyzkouší. Hned v prvním díle není o legrační nápady nouze. Láďa totiž vyzkoušel opravdový kutilský majstrštyk od pana Tomáše. A to sice vozítko vyrobené z basy od piva a minibiku, které jistě ocení každý štamgast, jemuž dojde pivo.

„Všechny vychytávky, které v pořadu prezentuji, musím stejně jako recepty osobně vyzkoušet. I tady tedy platí má zásada: žádné fabulace, žádné střihy, natož klamání diváka. Do pořadu dáváme jen to, co opravdu funguje,“ ujišťuje Láďa Hruška. Jak si Láďa zajezdil na speciálním pivním vozítku, uvidíte v naší video ukázce.

Související témata:
Vychytávky

Reklama

Další články

Načítám